keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Tervetuloa!

Hattulan Kaakelitehdas ryhtyi bloggaamaan, kirjoittajana minä, Susanna, Kaakelitehtaan omistaja ja ammatiltani keraamikko. Hattulan Kaakelitehdas on pieni kahden hengen muotoilu- ja keramiikka-alan yritys, jossa minä ja yhtiökumppanini Anna suunnittelemme ja valmistamme perinteisiä kaakeliuuneja, korjauskaakeleita vanhoihin uuneihin ja seinälaattoja tilaustöinä. Olemme molemmat valmistuneet Hämeen ammattikorkeakoulusta Wetterhoffilta muotoilun koulutusohjelmasta ja pääaineemme oli keramiikka. Minä valmistuin 2006 ja Anna 2007, jolloin perustimme myös Hattulan Kaakelitehtaan. Työtilamme sijaitsevat nimensä mukaisesti Hattulassa, tarkemmin Parolan taajamassa, ihastuttavassa vanhassa Tehdasvilla-nimisessä kiinteistössä.

Hattulan Kaakelitehdas täyttää tänä vuonna viisi vuotta! Sen kunniaksi jotain uutta ja aika paljon vanhaa, koska perinteisten kaakeliuunien ja perinnerakentamisen parissa toimitaan.

Tässä blogissa on tarkoitus kirjoitella huomioita ja kommentteja kaakeliuuneista, keramiikasta, käsityöyrittäjyydestä ja mitä nyt muuta laveasti aihepiiriin liittyvää mieleeni sattuu juolahtamaan.

Ens alkuun jahka saan blogin ulkoasun kohdilleen, käykää tutustumassa nettisivuihimme www.kaakelitehdas.fi !

5 kommenttia:

 1. Hei kiva homma tää blogi, laittakees paljon kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ajattelin sellaista Päivä kuva -juttua, arkista aherrusta sun muuta.

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Moi, Minä toivon myös paljon kuvia. Erityisesti toivon teidän yrityksen nettisivuille kuvagalleriaa asiakkaille pystyttämistänne takoista (sekä omista malleista että asiakkaan toiveiden mukaan tehdyistä) sekä ennen ja jälkeen korjatuista takoista ja uuneista. Itse tällaisena visuaalisena henkilönä toivon aina paljon kuvia ja ne toimii myös meriitteinä ja pr:nä teidän firmalle, kiitos :)

  VastaaPoista
 4. Hei Josefiina ja kiitos kommentista! Nettisivuillamme onkin harmittavan vähän kuvia valmiista pystytetyistä uuneista. Emme itse muuraa uuneja, vaan sen tekevät kaakeliuunimuurarit, joten useimmiten kuvien ottaminen jää heidän tai asiakkaan tehtäväksi. Pyydämme asiakkaitamme lähettämään meille kuvan valmiista uunista, mutta välillä se unohtuu heiltä... Pitäisi joskus järjestää sellainen kuvauskierros :)

  VastaaPoista