maanantai 20. elokuuta 2012

Toisenlaiset asuntomessut Loviisassa

Tulevana viikonloppuna järjestetään Loviisassa Wanhat talot -tapahtuma. Lauantaina ja sunnuntaina 25. - 26.8. ihmiset avaavat kotiensa ovet yleisölle. Kohteet ovat wanhoja ja niitä esittelevät asukkaat itse. Monien kohteiden kauniissa puutarhoissa on kirpparipöytiä ja pieniä kahviloita, joissa voi nauttia itsetehtyjä leivonnaisia. Loviisan Wanhat talot on hieno tapahtuma tutustua kuinka kunnostaa, ylläpitää ja elää vanhassa talossa. Kohteet ovat kävelyetäisyyksillä Loviisan keskustassa, lisäksi löytyy etäkohteita. Viikonlopun aikana järjestetään perinne- ja korjausrakentamisneuvontaa, on antiikkimarkkinoita ja kirpputoreja. Messuliitteen voi ladata tapahtuman nettisivuilta.

Suolatorilla on näytteilleasettajia, myös Hattulan Kaakelitehdas. Osallistumme nyt kolmatta, vai jo neljättä kertaa, ja joka vuosi matkaamme Loviisaan mieluusti, sillä tunnelma on messuilla leppoisa ja sopivassa välissä kun ehtii, on hauska kiertää itsekin taloja ja seurata, mitä uutta kussakin kohteessa on vuoden aikana tapahtunut. Toki joka vuosi mukaan tulee uusia kohteita.

Kartalta löytää helposti kohteet ja Suolatorin, jolla mekin näytteilleasettajat olemme molempina päivinä klo 10 - 17. Toivotaan hyviä säitä ja tervetuloa juttelemaan kaakeliuuneista!

 Kuva: loviisanwanhattalot.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti